ΝΕΜΕΑ, «ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ…»

Το πρόγραμμα

Συνδυάστε τη διαμονή σας στο Kera Neme με ημερήσιες δραστηριότητες στην περιοχή της Νεμέας, Ναυπλίου και Στυμφαλίας ακολουθώντας τους 3 άθλους του Ηρακλή (Λιοντάρι της Νεμέας, Λερναία Ύδρα και Στυμφαλίδες όρνιθες). Η VENIKOS, εταιρεία οινογαστρονομίας και ευεξίας, προσφέρει οινικές εκδρομές & τουριστικές εμπειρίες στους επισκέπτες της Νεμέας, παρουσιάζοντας την αρχαία ιστορία της Νεμέας γης, τους αμπελώνες, τα οινοποιεία και το φημισμένο ελληνικό φαγητό.

Η Νεμέα είναι μια περιοχή στα βορειοανατολικά της Πελοποννήσου, γνωστή από τα αρχαία χρόνια. Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, ο Ηρακλής, ο Έλληνας ήρωας, ήρθε στη Νεμέα για να νικήσει το άγριο θηρίο, το λιοντάρι της Νεμέας, κάνοντας τον πρώτο του άθλο. Εδώ βρίσκεται επίσης, μια κοιλάδα με αμπέλια, λόφους και βουνά σε ένα γραφικό τοπίο που θα σας εκπλήξει. Κλείστε τη διαμονή σας στη Νεμέα. Εδώ θα βρείτε το κρασί της ποικιλίας Αγιωργίτικο, μια ποικιλία ερυθρού σταφυλιού, από τις πιο γνωστές ποικιλίες στην Ελλάδα.

Τα Αγιωργίτικο κρασι είναι γνωστό για το υψηλό επίπεδο του και το πλούσιο και γεμάτο σώμα του. Θα δοκιμάσετε επίσης την ιδιαίτερη γεύση λευκών και ροζέ κρασιών από ντόπιες και μοναδικές ποικιλίες.

Πιο συγκεκριμένα:
Θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι του Ήρωα μας Ηρακλή καθώς ήρθε
στην κοιλάδα της Νεμέας και θα ανακαλύψουμε μαζί το Αγιωργίτικο
κρασί. Σύμφωνα με τον μύθο, ο ίδιος ο Ηρακλής ήπιε το κόκκινο κρασί
Αγιωργίτικο πριν αντιμετωπίσει το θηρίο.

Ξεναγήσεις στα Αγγλικά / Γερμανικά / Γαλλικά / Ελληνικά
Ημερομηνία: Κατόπιν αιτήματος
Μέγεθος ομάδας: 4 άτομα (για μεγαλύτερες ομάδες επικοινωνήστε μαζί
μας)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ